Share

Home / Recomadări zi de zi / “Spune NU cerșetoriei!”, la Sighişoara

“Spune NU cerșetoriei!”, la Sighişoara

Prin Ordinul Prefectului județului Mureș nr. 191/12 mai 2017 a fost constituit Grupul de lucru pentru diminuarea fenomenului cerșetoriei din zona municipiului Sighișoara și a localităților limitrofe format din reprezentanți ai Instituției Prefectului-Județul Mureș, Gruparea Mobilă de Jandarmi “Regele Ferdinand I”, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane, Inspectoratul de Jandarmi Mureș, DGASPC Mureș, CAS Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, primăriile comunelor învecinate și școli gimnaziale.

Scopul constituirii grupului de lucru este acela de a asigura cadrul de cooperare între instituțiile implicate, prin punerea la dispoziție a serviciilor, a cooperării și informării reciproce cu privire la activitățile pe care le întreprind în vederea prevenirii și diminuării fenomenului cerșetoriei.

“Municipiul Sighișoara derulează campania “Spune NU cerșetoriei!” în cadrul căreia sunt distribuite cetățenilor și turiștilor materiale informative conținând mesaje care să contribuie la diminuarea fenomenului cerșetoriei.

De asemenea, mesajul campaniei este transmis prin intermediul unei campanii audio-vizuale derulată la postul local de radio în perioada mai – septembrie 2018”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG şi Regulament Local de Urbanism pentru comuna Cheţani

Conducerea Primăriei comunei Cheţani anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureș …

Share
Share