Gusti Moldovan, lobby pentru sport  la „Fitness Festival Reghin” Slider
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 568 Vizualizări

Gusti Moldovan, lobby pentru sport la „Fitness Festival Reghin”

Printre oaspeții „Fitness Festival Reghin” desfășurat vineri, 13 aprilie la Reghin, s-a numărat și multiplul campion național Gusti Moldovan, protagonistul unui show de Fitness Extrem destinat sutelor de iubitori ai sportului prezenți la Sala de Sport din Parcul Tineretului.

„Scopul acestui festival este acela de a încerca să aducem lumea spre sport deoarece, generația tânără de azi  nu mai prea face sport. Chiar am fost puțin dezamăgit în cursul dimineții când am vizitat patru școli din Reghin. Prima dată am crezut că e o glumă, când am întrebat cine face sport și nimeni nu a ridicat mâna, fapt pentru care am fost ușor dezamăgit. Noi cei din generația mai veche am crescut cu sportul, de aceea încercăm să readucem sportul în viața copiilor noștri, să încercăm să-i învățăm ce înseamnă un stil de viață sănătos, o alimentație mai corectă. Mișcarea face întotdeauna bine, plus că este un aspect care ajută foarte mult la sănătate”, a declarat  Gusti Moldovan, antrenor în cadrul Lotului Național de Culturism și Fitness al României.

„M-aș bucura enorm ca toată lumea să facă sport”

Sutele de participanți la „Fitness Festival Reghin” i-au făcut o frumoasă impresie multiplului campion mureșean, care nu le-a rămas dator, oferindu-le un show de Fitness Extrem pe cinste.

„Suntem foarte fericți să vedem participanți de toate vârstele. Sportul nu are limită de vârstă, poți face sport la trei ani, așa cum poți face și la peste 80 de ani. Ca și exemplu, la sala pe care o am,  am o persoană care vine la  vârsta de 84 de ani, dar avem și o grupă 60 + după cum o numesc, care vin și fac sport. M-aș bucura enorm ca toată lumea să facă sport, doar bine putem face prin asta. Putem astfel să evităm foarte multe boli cu ajutorul mișcării.Tinerii care fac azi sport vor să arate bine, ceea ce este foarte ok. Prin acest lucru am putea să-i atragem, să-i „fentăm” iar după aceea, indirect să afle fiecare dintre ei că, dincolo de un aspect frumos al corpului, sportul înseamnă în primul rând sănătate.Niciodată nu am stabilit dinainte ce prezentare voi avea, improvizez totul pe loc, sunt în branșă de foarte mult timp, fapt pentru fiecare reprezentație reprezintă un show de neuitat pentru participanți”, a precizat Gusti Moldovan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE