Share

Home / Agricultura / Trei păşuni din Târgu-Mureş, închiriate prin atribuire directă

Trei păşuni din Târgu-Mureş, închiriate prin atribuire directă

Primăria municipiului Târgu-Mureş anunţă închirierea prin atribuire directă a păşunilor proprietate privată a Municipiului Târgu-Mureş cu următoarele locaţii/specii de animale în condiţiile Legii nr. 44/2018 care a modificat şi completat OUG 34/2013: Dealul Femeii – 16,78 hectare (bovine), Beşa – 25,09 hectare (bovine) şi Fîntîniţa – 27,7 hectare (ovine).

Potrivit unui comunicat, preţul de închiriere este de 393,75 lei/hectare, iar cererile privind închirierea se pot depune până în data de 18 aprilie 2018, ora 12.00, la sediul Primriei municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 13 (la registratura instituţiei).

Pot participa doar membrii colectivităţilor locale care au animale înscrise în Registrul Naţional al Exploataţilor, iar cererile vor fi însoţite de următoarele documente: copia actului de identitate valabil, certificat constatator, actul constitutiv/statut, certificat de înregistrare fiscală, pentru persoanele juridice/asociaţii patrimoniale (ale crescătorilor locali de animale), copii de pe documente din care sa rezulte înregistrarea animalelor în Registrul Naţional al Exploataţiilor (copie card de exploataţie din Registrul Naţional al Exploataţilor sau adeverinţa de la medicul veterinar de circumscripţie cu numărul cardului de exploataţie), adeverinţă eliberată de medicul veterinar de circumscripţie cu efectivele de animale înscrise în Registrul Naţional al Exploataţiilor pe categorii de animale, adeverinţa de la registrul agricol din cadrul municipiului Târgu-Mureş din care să reiasă numărul de animale deţinut.

Asociatile crescătorilor de animale, persoanele juridice trebuie să aibă sediul social pe teritoriul municipiului Târgu-Mureş şi să fie constituite legal cu cel puţin un an înainte de data depunerii cererii de închiriere. În cazul asociaţiilor crescătorilor de animale la cerere se va depune şi un tabel cu membrii asociaţiei, crescători locali de animale înscrişi în Registrul Naţional al Exploataţilor.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Grădina Botanică, sursă valoroasă pentru aromaterapie

Facultatea de Farmacie, prin Disciplina de Botanică Farmaceutică și Disciplina de Farmacognozie și Fitoterapie, a …

Share
Share