Acțiune de ecologizare de Ziua Pământului, împreună cu Teatrul Național Târgu-Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Acțiune de ecologizare de Ziua Pământului, împreună cu Teatrul Național Târgu-Mureș

Și anul acesta, Teatrul Național Târgu-Mureș se alătură acțiunii comunitare inițiate de Radio Târgu-Mureș cu ocazia Zilei Pământului.

Așadar, actorii și angajații Naționalului târgumureșean vă invită duminică, 22 aprilie, de la ora 11:00, pe malul Mureșului (la BAC) pentru a face un pas împreună pentru un mediu mai sănătos. Împreună vom încerca să mobilizăm cât mai eficient comunitatea pentru a participa la ecologizarea malului Mureșului, este mesajul transmis de instituție în cadrul unui comunicat de presă emis de către Biroul de P.R. al Teatrului Național Târgu-Mureș.

Mănușile de protecție, sacii menajeri, mașinile și bărcile vor fi asigurate. Anul acesta, la fața locului vor fi organizate și evenimente tematice.

Radio Tîrgu-Mureș desfășoară, de mai mulți ani, campanii de conștientizare asupra problemelor de protecție a mediului. Convingerea noastră este că suntem responsabili de planeta pe care vor trăi copiii și nepoții noștri.

Parteneri: Fókusz Öko, Milvus, EKE, Rhododendron, Garda de Mediu, Salvamont Mureș, Teatrul Național Târgu-Mureș, Fundația Comunitară Mureș, Asociația Divers, Consiliul Județean Mureș, Apele Române, Primăria Sângeorgiu de Mureș, Asociația Mureș Runners.

Susținători: BIOEEL, ADI Ecolect Mureș, Aquaserv, Surtec.

Invităm toți spectatorii noștri, și nu numai, să se alăture acestei acțiuni!

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE