Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Măsuri pentru verificarea depozitării produselor în programul ”Laptele și cornul”

Măsuri pentru verificarea depozitării produselor în programul ”Laptele și cornul”

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință că în cursul lunii martie 2018 Direcția de Sănătate Publică a Județului Mureș prin Serviciul Control în Sănătate Publică a efectuat acțiuni de control la 26 unități de învățământ preuniversitar, respectiv 26 spații de depozitare a produselor distribuite în cadrul programului guvernamental ”lapte-corn”. Cu ocazia controalelor efectuate s-a constat că la Școala gimnazială și Grădinița cu program prelungit Voivodeni spațiile pentru depozitare sunt neamenajate, iar frigiderele sunt insuficiente. De asemenea, la Școala Gimnazială Săbed, frigiderele pentru lapte și iaurt nu erau dotate cu termometre/termograme pentru asigurarea controlului condițiilor de păstrare.

Pentru deficiențele constate s-au aplicat două sancțiuni contravenționale, respectiv un avertisment și o amendă de 800 de lei, și au fost prescrise recomandări cu termene de remediere precise.

(Comunicat de presă, Consiliul Judeţean Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Mărturii ale evoluției medicinei, găzduite de Biblioteca UMFST Târgu-Mureș

Biblioteca Medicală a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) Târgu-Mureș adăpostește un patrimoniu …

Share
Share