Lumea online din România a început pregătirile pentru Rusia 2018 Diverse
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 217 Vizualizări

Lumea online din România a început pregătirile pentru Rusia 2018

Campionatele Mondiale de Fotbal sunt evenimentele cu cea mai mare mobilizare din lume. Spre deosebire de Olimpiade, care sunt gazduite de un singur oras sau o regiune, la cupele mondiale sunt mai multe orase care organizeaza meciuri si in fiecare dintre acestea este nevoie de o infrastructura care sa se adapteze evenimentului. La Campionatul Mondial din Rusia,  care se va desfasura in perioada 14 iunie -15 iulie 2018, cele 64 de meciuri se vor juca pe 12 stadioane din 11 orase.

Data fiind amplitudinea fenomenului, este evident ca pregatirile tuturor partilor implicate incep cu mult timp inainte de startul competitiei. Daca tara gazda lucreaza de cativa ani pentru a pregati infrastructura, cele 32 de tari care vor participa si-au pregatit bazele de antrenament si isi organizeaza logistica, agentiile de stiri si publicitate si-au pregatit contactele si sediile pe perioada competitiei, bancile au pregatit instrumentele financiare iar agentiile de pariuri au afisat deja ofertele pentru primele meciuri.

Piata romaneasca a pariurilor sportive a inceput si ea pregatirile pentru evenimentul din Rusia. Agentiile  de pariuri au afisat oferte antepost pentru castigatorii competitiei, golgheterul competitiei, castigatoarele grupelor, echipele care se vor califica din fiecare grupa, jucatori care vor fi selectionati. Cei interesati pot profita in aceasta perioada de unele cote mai mari decat cele care vor fi oferite dupa inceperea competitiei. De asemenea, pe site-urile celor mai importante agentii de pariuri din Romania, sunt disponibile variante de pariere pentru meciurile care se vor desfasura in cele 8 grupe ale competitiei.

Foarte importante pentru jucatori pe parcursul intrecerii vor fi promotiile oferite de casele de pariuri. Desi in acest moment nu exista informatii despre acestea, cu siguranta, in apropierea evenimentului, fiecare agentie va incerca sa propuna promotii cat mai numeroase si cat mai atractive.

Cele mai importante site-uri din domeniul analizei si predictiilor din Romania, cum ar fi ponturi-bune.ro, au inceput deja sa analizeze jocul echipelor calificate in meciurile de pregatire, forma jucatorilor susceptibili de afi selectionati, starea de sanatate a acestora, atmosfera din cadrul echipelor, locurile unde isi vor desfasura pregatirea pentru competitie, meciurile de pregatire pe care le vor desfasura. In acelasi timp ele incearca sa identifice cele mai probabile rezultate ale intrecerilor si sa ghideze jucatorii sa ramana in zona pariului responsabil.

 

Romania a reusit o buna reglementare a industriei de jocuri de noroc. Oficiul National al jocurilor de Noroc (ONJN), in colaborare cu Asociatia Organizatorilor de Jocuri de Noroc din Romania (ROMBET), reprezentanti ai guvernului, ai forurilor legislative, ai afiliatilor si consumatorilor, au reusit sa creeze un mediu sigur si stabil in acest domeniu. Rezultatul a fost o crestere a pietei pana la 1,2 miliarde de euro in 2018, dar si o crestere a veniturilor la bugetul de stat adusa de acest sector al economiei.

 

In acest moment Romania este recunoscuta ca un model la nivel european, tari in curs de reglementare, ca Polonia, Slovacia si Cehia, solicitand consultanta din partea institutiilor abilitate de la noi pentru a implementa modelul romanesc in piata locala.

 

Cu cat se apropie competitia, cu atat cresc si emotiile noastre, ale iubitorilor de fotbal. Vrem, nu vrem, cautam informatii despre echipele jucatorii pe care ii simpatizam. In absenta fotbalistilor nostri, care nu au reusit sa se califice dintr-o grupa cu Polonia, Danemarca, Muntenegru, Armenia si Kazakhstan, emotiile vor fi mai putine, dar cu siguranta nu vor lipsi, daca suntem pasionati de acest sport.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE