Lansare de carte: „Mai are politica vreun sens?” de Radu Carp Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 368 Vizualizări

Lansare de carte: „Mai are politica vreun sens?” de Radu Carp

Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș și Teatrul Scena vă invită la lansarea cărții „Mai are politica vreun sens? Instrumentele democrației și povara populismului” de Radu Carp, apărută în acest an la Editura Humanitas.

Evenimentul va avea loc joi, 19 aprilie, ora 17:00, în Bastionul Croitorilor (Teatrul Scena) din Cetatea Medievală Târgu-Mureș

Vor vorbi despre volum Prof. univ. dr. Cornel Sigmirean, Lector dr. Lucian Săcălean și Sociolog dr. Mircea Munteanu.

„Cartea de faţă reuneşte mai multe texte prin care am încercat să ofer un potenţial răspuns la întrebarea dacă politica mai are astăzi vreun sens. De asemenea, mi-am propus să identific modalităţi posibile pentru a depăşi neîncrederea faţă de politică, atât de prezentă în spaţiul public contemporan. Întrebarea rămâne deschisă, dar argumentele necesare formulării unui răspuns vor putea fi mai bine articulate în urma parcurgerii acestui volum“ motivează autorul pe coperta IV a cărții.

Radu Carp este profesor la Facultatea de Științe Politice a Universității din București și director al Şcolii Doctorale de Ştiinţe Politice. Are un masterat în studii europene și relații internaționale la Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (1996) și este doctor în drept al Universității „Babeș-Bolyai“ (2002). Are numeroase colaborări și stagii de predare la universități prestigioase și a participat la proiecte de cercetare în colaborare cu mai multe instituţii. A publicat 15 volume, atât de autor, cât și colective. A mai publicat articole și capitole în volume colective în Austria, Belgia, Bulgaria, Germania, Lituania, Polonia, Republica Moldova, Olanda, SUA, Ucraina.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE