Share
Home / Administratie / Acţiune de ecologizare la Sighişoara

Acţiune de ecologizare la Sighişoara

Primăria municipiului Sighișoara s-a alăturat campaniei „Let’s Clean Up Europe 2018”, organizată de Green Planet Association, cu scopul de a mobiliza cât mai mulți cetățeni pentru a se implica într-o amplă acțiune de ecologizare a zonelor poluate cu deșeuri.

„Municipiul Sighișoara, în colaborare cu unitățile de învățământ și cu Liga Pensionarilor Sighișoara, organizează, în perioada 24 – 25 aprilie 2018, o acțiune de ecologizare în municipiul Sighișoara. La această acțiune sunt invitați să participe toți cei care doresc să contribuie la protejarea mediului înconjurător: cetățeni, reprezentanți ai instituțiilor și ai ONG-urilor sighișorene. Vă așteptăm la sediul Municipiului Sighișoara marți, 24 aprilie 2018, și miercuri, 25 aprilie 2018, unde, începând cu ora 10.00, va avea loc înscrierea voluntarilor, distribuirea materialelor și constituirea echipelor”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou proiect: bază de agrement şi sport pe Calea Sighişoarei!

Direcția Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere …

Share
Share