Share

Home / Politic / Cristian Chirteş (PNL): „PSD şi ALDE vor să pună bocancul politic pe serviciile secrete!”

Cristian Chirteş (PNL): „PSD şi ALDE vor să pună bocancul politic pe serviciile secrete!”

Senatorul liberal Cristian Chirteş a declarat vineri, 21 aprilie, cu ocazia unei conferinţe de presă, că Partidul Naţional Liberal (PNL) se opune tentativei de politizare de către PSD şi ALDE a serviciilor secrete din România.

Pentru a-şi argumenta ideea, liderul PNL Mureş a dezvăluit că recent, la nivelul Parlamentului României, s-a constituit o Comisie specială pentru elaborarea legilor securităţii naţionale care intenţionează scoaterea preşedintelui României din procedura de numire a şefilor de servicii secrete.

„S-a constituit Comisia specială pentru elaborarea legilor securităţii naţionale. Eu fac parte din această comisie, suntem 15 persoane, nu am fost de acord cuconstituirea acestei comisii speciale, Partidul Naţional Liberal consideră că procedura parlamentară trebuie urmată aşa cum scrie regulamentul celor două Camere, avem comisii de apărare, avem comisii de control a Serviciului Român de Informaţii, comisii de control a SIE care prin modificarea regulamentului au inclusiv drept de iniţiativă legislativă. Nu văd de ce această comisie specială trebuie constituită, însă cu siguranţă din datele pe care le avem, PSD – ALDE intenţionează să scoată în totalitate preşedintele din procedura de numire a şefilor serviciilor secrete. Iată cum vor încerca, prin această aşa-zisă comisie specială a tuturor partidelor politice, să pună efectiv bocancul lor politic, bolşevic, şi pe aceste servicii secrete”, a afirmat senatorul Cristian Chirteş.

Totodată, preşedintele PNL Mureş a mai spus că „în nebunia lor, cei doi conducători, Dragnea şi Tăriceanu, continuă să atenteze până la urmă la bunul mers al instituţiilor statului.”

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Centru Comunitar de Resurse deschis la Chirileu

Centrul Comunitar de Resurse a fost deschis vineri 11 ianuarie 2019, în satul Chirileu în …

Share
Share