CFR Cluj, din nou inspirat in alegeri Diverse
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

CFR Cluj, din nou inspirat in alegeri

CFR Cluj a fost unicul club din Liga I care a votat cu Razvan Burleanu la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, desfasurate miercuri, 18 aprilie 2018. Alegerea clujenilor s-a dovedit a fi una extrem de inspirata, Burleanu castigand detasat batalia cu Ionut Lupescu, ocazie cu care invingatorul a declarat urmatoarele: „Azi a fost o victorie a fotbalului adevărat. Toţi membrii afiliaţi ai Federaţiei Române de Fotbal au demonstrat că sunt fermi, integri şi corecţi. Toate presiunile care au fost asupra lor nu şi-au atins obiectivul. Din această victorie întreaga societate poate învăţa că este posibil în România. Iar oamenii care doresc să îşi asume funcţii publice trebuie să o facă atât timp cât sunt corecţi, integri şi demni.”

Relatia gruparii din Gruia cu fostul si actualul sef al FRF a fost foarte buna pe intreaga durata a primului mandat obtinut de Razvan Burleanu, clujenii sprijinind cu tarie toate initiativele federatiei din ultimii 4 ani. Prezent la Bucuresti pentru a-si sustine favoritul, patronul clujenilor, Marian Bagacean s-a declarat foarte multumit de rezultatul alegerilor: ”Nu ştiu cum au votat celelalte cluburi din Liga 1, dar pot să confirm că noi am votat cu Răzvan Burleanu. Și pentru mine să ştiţi că nu e o surpriză votul final. Are o echipă foarte bine pregătită, care ştie şi fotbal pe lângă administraţie. Relaţia foarte bună pe care a construit-o cu cluburile mici şi cele de juniori, de exemplu, a contat. Au fost reglementate eliminarea unor taxe şi au primit ajutor”

In conditiile in care rezultatul alegerilor pentru presedentia FRF a iesit asa cum si-au dorit clujenii, ramane de vazut daca si elevii lui Dan Petrescu vor reusi sa castige titlul in Liga I, momentan feroviarii fiind clasati pe pozitia secunda in clasament, la doua puncte distanta de FCSB. Situatia se poate schimba insa la finalul acestei etape, deoarece FCSB joaca la Constanta, acolo unde a pierdut ultimele doua partide, in timp ce ardelenii au meci mult mai usor cu Poli Iasi, ultima clasata in play-off . Bookmakerii de la Unibet, casa de pariuri foarte populara in Romania si datorita lansarii singurului casino online cu specific romanesc Vlad Cazino, acorda, atat stelistilor, cat si clujenilor, o cota de aproximativ 1.55 in partidele ce acestea urmeaza sa le dispute pe terenul Viitorului si cel al lui Poli Iasi.

Viitorul Constanta vs FCSB se joaca sambata, 21 aprilie, iar Poli Iasi vs CFR Cluj este programat duminica, 22 aprilie. Ambele partide vor incepe la ora 20:45.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE