Home / Invatamant / Go Global cu AIESEC!

Go Global cu AIESEC!

Distribuie

În data de 26 aprilie, de la ora 18:00, Organizaţia studenţească AIESEC Tîrgu-Mureș organizează la G Cafe (str. Cuza Vodă nr. 33) un eveniment de prezentare a proiectului Go Global care promovează oportunități de voluntariat internațional legate de dezvoltare personală, drepturile femeilor, medicină, informatică și multe altele.

În cadrul evenimentului se poate aplica direct pe platforma AIESEC, îți poți alege oportunitatea potrivită ție și poți avea interviul cu cei de acolo chiar în aceeași zi. Persoanele care sunt decise să plece beneficiază de o reducere de 20% din valoare sumei de 700 de lei și semnează contractul pe loc, iar studenții din cadrul Universității „Petru Maior” Târgu-Mureş și U.A.T au şansa să primească bursă ERASMUS.

Aceste schimburi de tip ERASMUS sau voluntariat îți lărgesc întotdeauna orizonturile, te dezvoltă mult pe diverse planuri și nu în ultimul rând sunt o oportunitate de a contribui cu ceva la această lume care de multe ori pare din ce în ce mai tristă.

AIESEC este o asociaţie studenţească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenţi sau proaspăt absolvenţi al unei instituţii de învăţământ superioare. AIESEC este prezentă în peste 2,400 de universităţi, 126 de ţări şi teritorii şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de Leadership ale membrilor săi. Are peste 5.000 de parteneri, aceştia implicându-se în dezvoltarea tinerelor talente. Ei încearcă să contribuie la oprirea foametei în lume, la o educaţie mai bună, să lupte împotriva sărăciei, respectând în același timp pământul şi evitând poluarea acestuia. Obiectivele AIESEC constituite din cele 17 SDG-uri (Sustainable Development Goals) printre care cele patru: No poverty, Zero hunger, Quality education și Gender equality.

Te poți alătura lor chiar azi și contribui la aceste principii AIESEC.

Elena POLEARUȘ


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.