Home / Reghin / FOTO: Mircea Vintilă, în mijlocul oamenilor dragi din Reghin
Mircea Vintilă, la o nouă seară alături de publicul drag din Dogma Pubs & Coffee

FOTO: Mircea Vintilă, în mijlocul oamenilor dragi din Reghin

Distribuie

Clubul Dogma Pubs & Coffee din Reghin și-a deschis oficial terasa joi seara printr-un concert mai mult decât special, oaspete fiind Mircea Vintilă, unul dintre cei mai străluciți folkiști ai României.

După o pauză de trei ani, artistul a revenit în clubul reghinean, în mijlocul prietenilor dragi care nu au ratat întâlnirea cu binecunoscutul artist.

Smaranda și Enea German, componenții trupei „Anotimpuri”

Seara a fost deschisă de reghinenii Smaranda și Enea German, componenții trupei „Anotimpuri” cu un recital aplaudat de publicul care a umplut terasa clubului.

A venit apoi rândul oaspetelui special al serii să încânte audiența cu un recital care a cuprins cele mai reprezentative piese semnate Mircea Vintilă. Vechi parcă de când lumea, dar atât de gustate de iubitorii muzicii de calitate, piese precum „Pământul deocamdată”, „Constantin și Veronica”„Hanul lui Manuc”, „Miruna”, „Lordul John”, „Madama de Pică”, „Strada Popa Nan”, „Mielul”, „Adio, deci, pe curând”  au făcut deliciul serii, fredonate de publicul din „Dogma”.

„Sunt tare bucuros că am trecut pe la Reghin, a fost o seară tare minunată, cu prieteni foarte dragi mie. De fiecare dată când am venit la Reghin s-a lăsat cu un spectacol deosebit. Sunt tare bucuros și cred că voi reveni cât de curând la Reghin”, ne-a declarat Mircea Vintilă.

Remember Florian Pitiș cu Mircea Vintilă în Dogma Pubs & Coffee

Remember Florian Pitiș

Unul din momentele speciale ale serii a fost reîntâlnirea cu regretatul Florian Pitiș grație piesei „Am pierdut un câine rosu”, moment care a reamintit celor prezenți de frumoasa prietenie dintre Mircea Vintilă și Florian Pitiș .

„A fost o seară minunată,în care am reușit să fac și un moment special cu regretatul Florian Pitiș, printr-un cântec foart drag mie. Călin, proprietarul clubului ne-a ajutat cu un videoproiector , astfel că  Florian Pitiș a fost alături de noi. Momentele alături de Florian Pitiș au fost foarte speciale, am fost alături pe scenă vreme de 33 de ani. Este greu de explicat în cuvinte prietenia care ne-a legat, au fost enorm de multe spectacole, momente deosebite. Noi am avut și un recital formidabil , „Față în față cu lumea”  care l-am jucat un an de zile la Teatrul Bulandra”, ne-a spus artistul.

„Pe curând! La revedere!”

Finalul serii a fost ales cu grijă de Mircea Vintilă care le-a reamintit celor prezenți despre crezul său: „Dacă-ați fost atenți puțin, Dacă v-a făcut plăcere, Eu să spun atât mai țin: Pe curând! La revedere!”, continuat apoi cu mesajul bufonului pe versurile lui Dan Andrei Aldea : „Piesa-i gata, Trag oblonul, Hei ce ploaie e afară. Dacă v-au plăcut bufonii, mai poftiti și-n altă seară!”

„Cât tot am cântat despre bufonii cei frumoși  ai muzicii, încercăm și noi să rezistăm cât mai mult. Nu ne lăsăm. Eu unul nu mă las, nu renunț, este dragostea mea, bucuria mea este să stau pe scenă, nu singur, de aceea,  de fiecare dată îi rog să nu mă lase să stau singur, să încercăm să cântăm împreună. Satisfacția este atât de mare încât nu ai cum să renunți vreodată la așa ceva”, a spus Mircea Vintilă.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.