Home / Slider / Tânăr din Cheţani împuşcat accidental în gât

Tânăr din Cheţani împuşcat accidental în gât

Distribuie

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați telefonic joi, 26 aprilie, despre faptul că la o unitate spitalicească din municipiul Târgu-Mureş, a fost transportat un tânăr de 23 de ani, căruia i-a fost extras un corp străin de la nivelul gâtului, ce părea a fi un diabol de armă neletală.

„Din verificări a reieşit că un tânăr, de 25 de ani, din comuna Cheţani, în timp ce se afla împreună cu tânărul de 23 de ani la locuinţa unui localnic, unde prestau servicii în gospodărie, a mânuit o armă neletală din categoria celor supuse autorizării de tip sportiv cu aer comprimat, de calibru 5,5 milimetri, care s-a descărcat în mod accidental şi l-a rănit pe tânărul de 23 de ani. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că tânărul de 25 de ani ar fi găsit arma într-o pădure din zonă şi ar fi ascuns-o în gospodăria localnicului unde presta servicii, fără cunoştinţa acestuia. Poliţiştii au identificat arma în cauză, precum şi un diabol pe care le-au ridicat în vederea confiscării”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Tânărul de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor precum şi vătămare corporală din culpă.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.