Home / Agricultura / Subvenţii 2018: Mesaj urgent de la şeful APIA pentru toţi fermierii!

Subvenţii 2018: Mesaj urgent de la şeful APIA pentru toţi fermierii!

Distribuie

Anunțul șefului agenției de plăți pentru fermierii care cer subvenții! Centrele APIA au fost la dispoziția producătorilor agricoli și în zilele de weekend, iar agricultorii s-au prezentat în număr destul de mare pentru depunerea cererilor.

Adrian Pintea, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), are un mesaj important pentru fermierii care vor să meargă la sediile APIA și în aceste două zile, respectiv 30 aprilie și 1 mai.

”În zilele de 28 – 29.04.2018 s-au depus 3.078 de cereri pentru 76.075 de hectare. Până în prezent avem un total de cereri depuse de 633.230 de fermieri din 715.706 câți au fost programați. Ca și suprafață ne situăm la 3.552.824 de hectare”, a explicta șeful APIA în exclusivitate pentru Agrointeligența.

 

Mai mult, potrivit celor mai noi date comunicate de șeful APIA, fermierii s-au prezentat astăzi, 30 aprilie, la sediile agenției de plăți încă de la primele ore ale dimineții. ”Din cel mai proaspăt raport pe care l-am primit, avem la ora 9.00 deja 1.259 de cereri din 8.580 de fermieri programați, deci un procent de 14,66 % în prima oră”, a mai spus Pintea.

Adrian Pintea a avut și un mesaj important pentru fermieri: ”Așteptăm fermierii la centrele locale și centrele județene ale APIA pentru a-și depune cererile unice de plată aferente anului 2018 și în zilele de 30 aprilie și 1 mai când funcționarii sunt la datorie. Și bineînțeles, îi rugăm să se prezinte și după această dată”, a mai spus directorul general al APIA.

Reamintim că pentru suprafaţe mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele județene APIA, iar în cazul în care se care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol, cererile se depun la Centrele locale.

În Campania 2017 APIA a tras linie la depunerea cererilor cu 884.397 de fermieri care au depus cereri pentru 9.541.389,45 hectare.

Data-limită pentru depunerea cererii unice este 15 mai!

Atenție! Fermierii mai au două termene-limită de care trebuie să țină cont în aceste zile:

30 aprilie – data limită pentru depunerea cererii la motorină

2 mai – data limită pentru ajutorul de stat pentru crescătorii de animale

 

Sursa: Agrointeligenţa


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Zeci de oi, găsite fără suflare pe o pajiște din Sângeorgiu de Mureș

Distribuie Mai multe oi de la o stână din Sângeorgiu de Mureș au fost găsite …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.