Home / Sport / Handbaliștii juniori își dispută locurile în finale

Handbaliștii juniori își dispută locurile în finale

Distribuie

Turneele semifinale ale Campionatului Național de handball junior se află în plină desfășurare. La sfârșitul săptămânii s-au disputant partidele celor patru grupe ale juniorilor III la băieți, cu două echipe mureșene calificate. Formația LPS Târgu-Mureș a ocupat locul 3 în grupa 3, disputată la Bacă, ratând calificarea la turneul final. Mureșenii au obținut în ordine, rezultatele: 30-21 cu CSM Focșani, 19-31 cu CSM București, 34-25 cu CSȘ Craiova, 35-37 cu CSU Suceava și 33-23 cu CSȘ Galați. În grupa I, la Moreni CSȘ Sighișoara a ratat și ea calificarea, ocupând locul 4, cu două victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri. La masculin urmează de miercuri până duminică jocurile din cele patru grupe semifinale de la juniori II, de asemenea cu două echipe mureșene.

CS Olimpic Târgu-Mureș va evolua în grupa II, la Moreni. Va sta prima etapă, CSȘ 2 Baia Mare fiind retrasă, după care vor întâlni în ordine CSȘ Alexandria, Tonus București, LPS Buzău și LPS Piatra Neamț. În grupa semifinală III de la Râmnicu Vâlcea va evolua CSȘ Sighișoara, care va întâlni pe rând LPS Banatul Timișoara, CSȘ Focșani, CT Media București, LPS Suceava și Academia Minaur Baia Mare.

Dintre echipele mureșene până acum au obținut calificarea pentru turneele finale de opt cea de la junioare III la fete, prin Pegasus Târgu-Mureș, care vor juca săptămâna viitoare, la Sfântu Gheorghe și la juniori I băieți, prin CSȘ Sighișoara, turneu care se va disputa la sfârșitul lunii mai, la Târgu-Mureș. Tot în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș se desfășoară de miercuri până duminică și turneul final la junioare I, cu participarea echipelor Viitorul Cluj, CSȘ 1 Constanța, LPS Brăila, CSM București, LPS Slatina, Marta Baia Mare, Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea și CSȘ 2 Baia Mare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.