Zacusca de Artă revine cu ingrediente noi! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 233 Vizualizări

Zacusca de Artă revine cu ingrediente noi!

Toți degustătorii de artă să ia aminte: se pregătesc pentru desfăcut borcanele cu Zacuscă de Artă din nou!

Sunteți așteptați pe 5 mai să gustați Zacusca preparată cu dragoste în noua bucătărie, care de data aceasta este la puterea a treia: astfel, organizatorii vor avea șorțurile puse la Biblioteca Teleki, Teatrul Studio și The Office – Clubul Presei.

Rețeta din acest an este îmbunătățită și zacusca este categoric mai aromată și mai colorată. Oalele, borcanele sunt toate pline cu ingrediente noi: muzică, foto, desen, pictură, sculptură, graphic design și graffiti, iar cele mai talentate perechi de mâini care vor învârti la Zacuscă vor fi ridicate la rangul de Artizan, se anunță pe pagina de Facebook a evenimentului.

De la ediția trecută, organizatorii au reușit să pună pe raft noi condimente, iar anul acesta vor fi scoase din cămară: teatru, dans si stand-up.

Cei care susțin evenimentul și ajută cu vesela, lingurile și tot ce e nevoie prin bucătărie sunt: Școala de Valori, Liga Studenților Tg. Mureș, Consiliul Județean Mureș, Biblioteca Județeană Mureș, Universitatea de Arte Târgu-Mureș și Clubul Presei.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE