Home / Stiri / Poliția la datorie de 1 mai

Poliția la datorie de 1 mai

Distribuie

În timp ce majoritatea dintre noi petreceam cu mici și bere, polițiștii mureșeni au fost la datorie marți, de 1 mai.

Astfel, s-a intervenit la 201 evenimente, dintre care peste 170 au fost sesizate prin 112. Statisticile pot fi văzute mai jos.

Poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale şi de la alte structuri au efectuat 33 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 808 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 300.000 de lei.

În urma activităților, au fost constatate 75 de infracţiuni, dintre care 18 infracţiuni la regimul rutier şi au fost surprinse în flagrant delict 18 persoane.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române şi implicit ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. Astfel, au fost reținute 50 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

În urma prezenţei active a agenţilor de poliţie rutieră pe principalele artere de circulaţie, s-a reuşit prevenirea accidentelor rutiere grave, la nivelul judeţului Mureş fiind înregistrate 2 accidente rutiere grave, soldate cu 3 persoane rănite grav.

Astfel, prin suplimentarea numărului de agenți pe teren, Poliția Mureș s-a asigurat că ne petrecem Ziua Internaţională a Muncii în liniște și siguranță.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Reghineanca Gliga Claudia, soacra primarului din Baia Mare, reținută, după ce a fost prinsă în flagrant pentru dare de mită

Distribuie Claudia Gliga, soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost reținută de procurorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.