Vizită în România a ministrului Agriculturii din Croația Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

Vizită în România a ministrului Agriculturii din Croația

La invitația ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre DAEA, în perioada 2-3 mai, ministrul croat al Agriculturii, Tomislav Tolusic, efectuează o vizită de lucru în România. Din delegația croată fac parte secretarul de stat Marija Vuckovic și directorul general al Agenției de Plăți pentru Agricultură, Pescuit și Dezvoltare Rurală, Matilda Copic.

Programul delegației croate cuprinde vizite pe teren, precum și discuții cu oficialii români, la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. La întâlniri participă ministrul Petre Daea, alături de secretarii de stat, directorii direcțiilor de specialitate din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), cât și directorii generali ai Agenției de Finanțare a Investițiilor Rurale (AFIR) și ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Subiectele ce vor fi dezbătute astăzi, 3 mai, la sediul MADR vizează perspectiva Trio-ului Președinției rotative a Uniunii Europene asupra unor posibile obiective de interes comun, Politica Agricolă Comună (PAC) după 2020, dezvoltarea relațiilor de colaborare bilaterală în vederea fructificării potențialului existent la nivelul celor două țări.

Rezultalele discuțiilor vor fi publicate imediat ce se vor primi înștiințări cu vedere la aceste subiecte importante pentru dezvoltarea României.

MADR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE