Share

Home / Invatamant / Concurs la Direcţia şcoli – Primăria Târgu-Mureş

Concurs la Direcţia şcoli – Primăria Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de șef serviciu la Serviciul investiții, reparații școli, biserici și spitale din cadrul Direcţiei școli.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 5 iunie 2018, ora 10.00 – proba scrisă, data și ora interviului urmând să fie anunțate ulterior.

„Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 143 din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului  se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: P-ța Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330, interior110, e-mail vita.ibolya@tirgumures.ro, persoană de contact Vita Ibolya, consilier.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Laborator Bosch, în pregătire la UMFST Târgu-Mureş

O delegație a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș, formată din …

Share
Share