Home / Business / Oferte de locuri de muncă în străinătate

Oferte de locuri de muncă în străinătate

Distribuie

Mureşenii aflați în căutarea unui job sau dornici să facă o schimbare pot alege acum din oferta de locuri de muncă din străinătate. Pe platforma BestJobs sunt în acest moment în jur de 2.000 de anunțuri de joburi în Europa pentru diverse domenii de activitate.
Potrivit informaţiilor furnizate de Hermina Man, PR manager BestJobs, cele mai multe oferte sunt în Ungaria (280 de anunțuri), Polonia (275 de anunțuri), Germania (265 de anunțuri), Franța (218 de anunțuri) și Anglia (141 de anunțuri).

În ceea ce privește domeniile de activitate cele mai multe oferte sunt pentru office jobs, urmate de ofertele din IT și din domeniul medical.
În Ungaria se caută în special personal pentru office jobs (serviciu clienti, resurse umane, marketing, administrativ, financiar – 58 de anunțuri), șoferi și mecanici auto (49 de anunțuri), persoane cu experiență în vânzări (39 de anunțuri).

Cele mai multe oferte din Polonia sunt pentru activități de birou (121 ade nunțuri), vânzări (46 de anunțuri) și programatori (43 de anunțuri).

În Germania se caută muncitori în construcții (85 de anunțuri), medici (58 de anunțuri) și programatori (34 de anunțuri). Personalul medical este în topul căutărilor și în Franta (52 de anunțuri), urmat de personalul pentru office jobs (44 de anunțuri) și cel în vânzări (35 de anunțuri).

Oferta din Anglia se adresează în special domeniului medical (34 de anunțuri), programatorilor (27 de anunțuri) și celor interesați de office jobs (19 oferte).

Celelalte țări vin cu oferte pentru personalul cu experiență în HoReCa (majoritare în Serbia și Cipru), pentru programatori (Belgia și Cehia) și pentru office jobs (Irlanda și Bulgaria). Țările nordice caută în special medici și șoferi, în sudul Europei se caută personal pentru office jobs, iar țările din centrul Europei au oferte pentru programatori, șoferi și pentru personal medical.

“În fiecare din aceste țări există oferte pentru activități diverse: servicii de curățenie/menajere, îngrijire persoane la domiciliu, baby sitting, muncitori în producție, grădinari sau lucrători în ferme, cusătoare, profesori”, a precizat Hermina Man.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Servicii de cantină socială achiziționate de Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Distribuie Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, în calitate de autoritate contractantă, anunță operatorii economici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.