Home / Cultură / „Soț de vânzare”, la Sala Mică

„Soț de vânzare”, la Sala Mică

Distribuie

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș va susține duminică, 13 mai, de la ora 19:30, la Sala Mică o nouă reprezentație stagională a spectacolului „Soț de vânzare” de Mihail Zadornov, în traducerea lui Ion Vântu.

Regia spectacolului îi aparține lui Csaba Varga, din echipa artistică a spectacolului făcând parte și scenografa Măriuca Ignat, precum și coregraful Attila Bordas.

Cei trei actori care fac parte din distribuiția spectacolului sunt: Dan Rădulescu, Bianca Fărcaș și Ale Țifrea, aceasta din urmă aflându-se la prima reprezentație în rolul Oxanei, se anunță în cadrul unui comunicat de presă emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu”.

„Soț de vânzare” este o comedie a zilelor noastre şi spune povestea unui cuplu aflat în pragul aniversării a douăzeci de ani de căsnicie. Totul mergea bine, când un personaj misterios sună la ușa acestora şi le face o propunere greu de refuzat. Ce întorsătură iau lucrurile de acum încolo şi cum vor reuşi cele trei personaje să treacă peste această etapă a vieţii lor, urmează să aflați în spectacolul „Soț de vânzare”.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marți până vineri între orele 12:00 şi 17:30, sau la numărul de telefon 0372 951 251).

De asemenea, Casieria din incinta Teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 9:00 şi 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor. Rezervările pot fi făcute și la numărul de telefon 0365 806 865.

Spectatorii au posibilitatea de a achiziționa biletele online pe platforma www.biletmaster.ro.

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO – Ziua Mondială a Apei, sărbătorită de Clubul Rotary Mureș la Școala Gimnazială „Friederich Schiller”

Distribuie Rotary Club Târgu Mureș  a organizat joi, 21 martie, începând cu ora 12:00, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.