Share

Home / Stiri / Târg de artă și antichități la Promenada Mall

Târg de artă și antichități la Promenada Mall

Începând de astăzi, până duminică, aveți ocazia de a vizita cea de-a XX-a ediție a Târgului de Artă și Antichități la Promenada Mall. Veți găsi standurile în toate zilele între orele 10:00 și 22:00. Acesta reprezintă cel mai mare şi important eveniment pentru iubitorii de artă şi colecţionarii regiunii, dar nu numai.

Toți cei interesați de frumos, cu bun gust, pot savura obiectele expuse și de această dată la eveniment. Se pot achizițioana piese unice, fie că doriţi să vă completaţi colecţiile personale sau căutaţi un cadou deosebit pentru persoana iubită.

Peste 50 de expozanți veniți din toate regiunile țării vor prezenta publicului piese de mobilier, tablouri de colecție, bijuterii, icoane, cărți vechi, numismatică, insigne, timbre și multe obiecte învăluite în aerul boem al secolului trecut cât și creații ale unor artiști contemporani.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută muncitor și casier în Hodac

Serviciul Apă Canal Hodac, cu sediul în comuna Hodac, strada Principală, nr. 98, organizează concurs …

Share
Share