Home / Agricultura / Conferinţa LAPAR: 1.000 de fermieri se vor reuni la Bucureşti, pe 23 mai

Conferinţa LAPAR: 1.000 de fermieri se vor reuni la Bucureşti, pe 23 mai

Distribuie

Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România – LAPAR, federație cu reprezentativitate la nivel național a producătorilor agricoli din țară, organizează miercuri, 23 mai, la București, Conferința Națională a Agricultorilor, cu tema ”Agricultura – Prioritate Națională”, eveniment anual devenit un etalon pentru agricultură și stabilirea politicilor care vizează acest sector.

„În cadrul conferinței sunt așteptați să participe 1.000 de fermieri din toate zonele țării, membrii reprezentativi ai Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, membrii Comisiilor pentru Agricultură din Parlament, membrii Guvernului, personalităţi oficiale ale statului român, reprezentanţi ai ambasadelor, organizaţiilor profesionale şi ştiinţifice din domeniul agricol, direcţiilor agricole judeţene, firmelor de servicii şi inputuri pentru agricultură, băncilor şi societăţilor de asigurare şi reasigurare, mass-media”, se arată într-un comunicat de presă al LAPAR.

Evenimentul anual organizat de LAPAR va avea loc în aceeași locație consacrată, respectiv Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din București. Conferința este programată să se desfășoare între orele 11.00 – 15.00.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Municipiul Reghin

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.