Home / Business / Cursuri gratuite de antreprenoriat

Cursuri gratuite de antreprenoriat

Distribuie

Camera de Comerț și Industrie a Judeţului Mureş Mureș va găzdui miercuri, 9 mai, de la ora 11.00, la sediul din strada Primăriei nr. 1 Târgu-Mureş, sala 109, seminarul de informare cu tema „Finanţări nerambursabile pentru viitorii antreprenori din judeţul Mureş.”

Informaţiile sunt oferite în cadrul proiectului „Educaţie antreprenorială bazată pe inovare şi dezvoltare durabilă – România Start Up Plus” – ID 105330”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, implementat de Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Braşov în parteneriat cu Redis Consult SRL.

„Cu acest prilej veţi afla cum puteţi participa la cursurile gratuite de antreprenoriat organizate în cadul proiectului, care vă pot deschide calea spre obţinerea unei finanţari nerambursabile de 33.300 de euro pentru a vă pune în practică ideea de afaceri”, au transmis reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Rețele de gaz modernizate în 14 localități mureșene

Distribuie Un număr de 20 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.