Curs de tehnician nutriţionist, la Fitness Education School Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 879 Vizualizări

Curs de tehnician nutriţionist, la Fitness Education School

Fitness Education School organizează, în perioada 12 mai – 12 octombrie, un curs acreditat de tehnician nutriţionist acreditat de European Health & Fitness Association (EHFA), European Register of Exercise Professionals (EREPS), Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) şi European Fitness Association (EFA).

Informaţii utile despre controlul greutăţii şi al alimentaţiei

Cursul este susţinut de nutriţionist dietetician Liana Conţiu, master trainer Fitness Education School, în incinta Agora GYM Târgu-Mureş, strada Regele Ferdinand nr. 4, şi a fost conceput pentru a permite profesioniştilor din domeniul fitness-ului să ofere informaţii de nutriţie cât mai corecte şi complete clienţilor lor, pentru a-i ajuta pe cei interesaţi de un stil de viaţă sănătos să acumuleze informaţii temeinice de la profesionişti în domeniu.

„Controlul greutăţii și al alimentaţiei este un subiect de actualitate indiferent de vârstă sau starea de sănătate. Este esenţial să avem un control asupra alimentaţiei şi a modului de viaţă în general, pentru a avea un organism sănătos. Din păcate, informaţia stufoasă găsită în mediul online – şi nu numai – ne poate deruta. Cursurile de tehnician nutriţionist pot ajuta cursanţii să aibă o viziune clară asupra acestei specialităţi”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Liana Conţiu.

Principii şi practici nutriţionale corecte

Cursul costă 2.000 de lei, sumă care poate fi achitată în patru rate. Totodată, cei înscrişi beneficiază de bonusuri cum ar fi DVD cu 200 de exerciţii, ghidul antrenorului personal, E-book-uri şi alte surprize.

„Rata obezităţii în România este în continuă creştere, afecţiunile cauzate de un stil de viaţă nesănătos sunt din ce în ce mai frecvente, iar pentru gestionarea corectă a acestor situaţii este nevoie de specialişti în nutriţie, cererea fiind din ce în ce mai mare.

Încă din prima zi la cursul acreditat de tehnician nutriţionist la Fitness Education School veţi învăţa cum să generaţi schimbări pozitive în viaţa voastră sau a clienţilor voştri în ce priveşte alegerile nutriţionale cu ajutorul unor strategii personalizate, bazate pe principii şi practici nutriţionale corecte oferite de master trainerii Fitness Education School”, se precizează pe pagina web www.fitness-education.ro.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la adresa de e-mail office@fitness-education.ro sau la numărul de telefon 0747-227.878.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE