Share
Home / Slider / IMPORTANT! Parcările publice cu plată revin la Târgu-Mureş!

IMPORTANT! Parcările publice cu plată revin la Târgu-Mureş!

Reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş au anunţat luni, 7 mai, prin intermediul unui comunicat de presă, că începând cu data de 14 mai se va reintroduce sistemul de taxare al parcărilor situate pe domeniul public al municipiului Târgu-Mureş.

„Activitatea serviciului parcărilor publice cu plată funcţionează conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public de Exploatare şi Întreţinere a Parcărilor şi Zonelor de Staţionare cu Plată în Regim de Autotaxare, aflate pe Domeniul Public al Municipiului Târgu-Mureş, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 231 din data de 27 iulie 2017. Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul Municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, secţiunea „Parcări cu Plată”, se precizează în comunicat.

Vom reveni.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajații Hirschmann, responsabili cu mediul înconjurător

Printre cei 11.453 de mureșeni voluntari care au participat la curățenie în 15 septembrie la …

Share
Share