Share

Home / Administratie / Primăria Trgu-Mureş concesionează locaţie în Piaţa Teatrului

Primăria Trgu-Mureş concesionează locaţie în Piaţa Teatrului

Primăria municipiului Târgu-Mureş, cu sediul în Piaţa Victoriei nr. 3, telefon 0265-268.330, interior 274, fax 0365-455.020, anunţă licitaţie publică deschisă pentru concesionarea unei locaţii pentru desfăşurarea unor activităţi de alimentaţie publică în municipiul Târgu-Mureş, Piaţa Teatrului

În vederea participării la licitaţie, ofertanţii interesaţi sunt invitaţi, începând cu data de 10 mai 2018 la sediul instituţiei, din Piaţa Victoriei nr. 3, camera 87, de luni până joi între orele 8.00 – 10.30,  pentru cumpărarea caietului de sarcini în valoare de 50 de lei.

Lista actelor doveditoare, privind calităţile şi capacităţile cerute persoanelor fizice şi juridice interesate, este cuprinsă în partea a doua din Caietul de sarcini – Instrucţiuni pentru ofertanţi.

Ofertele se vor depune la sediul Municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 13, până la data de 12 iunie 2018, ora 12.00.

Perioada de valabilitate a ofertei este de 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor, perioadă în care preţul ofertei este ferm.

Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, camera 45, la data de 13 iunie 2018, ora 12.00.

Persoanele interesate de achiziţionarea caietului de sarcini se vor prezenta cu o cerere în care vor fi specificate datele de contact: adresă de corespondenţă, telefon, fax şi adresă e-mail.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-268.330, interior 274.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Târgu-Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean Mureş

Dispoziţia  Nr.547 din 6 decembrie 2018 privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară …

Share
Share