Home / Sanatate / Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, percheziţii la grupări infracţionale medicale din toată România!

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, percheziţii la grupări infracţionale medicale din toată România!

Distribuie

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureş, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş, desfăşoară în toate judeţele României, inclusiv în municipiul Bucureşti, 68 de percheziţii într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals intelectual, uz de fals, înşelăciune, constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi  fraudă informatică.

„În fapt, începând cu anul 2013 mai multe persoane de pe teritoriul judeţului Mureş şi nu numai, având calitatea de cadre medicale – medici de familie, medici de specialitate, asistenţi medicali, ar fi falsificat în mod repetat înscrisuri oficiale, respectiv bilete de trimitere, prescripţii medicale şi registre, prin care au atestat fapte şi împrejurări necorespunzătoare adevărului – diagnostice fictive, efectuarea de consultaţii, dispozitive medicale recomandate fictiv. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada de Operaţiuni Speciale Târgu-Mureş, acţiunea fiind efectuată  cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul mai multor structuri ale Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, precum şi cu sprijinul Serviciului Judeţean Anticorupţie Mureş şi al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală – Direcţia Regională Sibiu. La activităţi participă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PROPUNERE. Consiliu Comunitar Consultativ în Ungheni

Distribuie Primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, a inițiat, în data de 26 martie, un proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.