Home / Sport / Ungvári Evelyn se impune la Top 12

Ungvári Evelyn se impune la Top 12

Distribuie

Școala de tenis de masă târgumureșeană își confirmă încă o dată valoarea. Ultima performanță a fost obținută de către Ungvari Evelyn, care s-a impus la sfârșitul săptămânii trecute în competiția națională Top 12 a jucătoarelor junioare II disputată la Mediaș. Jucătoarea pregătită de către antrenorii Romeo Lupașcu și Ungvári Imola, care este mama ei, fostă jucătoare și antrenoare în cadrul Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș a debutat la această categorie, rezervată categoriei de vârstă 13-15 ani și a încheiat pe prima poziție cu 9 victorii în cele 11 partide disputate. Pe treapta a doua a podiumului a urcat Irina Rus, de la CSM Arad, cu același număr de victorii, dar învinsă de mureșeancă în întâlnirea directă, iar locul 3 a fost ocupat de Patricia Ianău, jucătoare la LPS Bistrița. Rezultatul este unul remarcabil ținând cont de faptul că Evelyn, elvă în clasa a VI-a la LPS Târgu-Mureș abia a ajuns la această categorie de vârstă.

 

Emoții pentru selecție, pregătiri pentru Naționalele CSȘ

Rezultatul obținut la Mediaș nu-i asigură încă selecția în lotul național al României la această categorie, lot care va participa la Campionatul European care se va disputa în luna iulie la Cluj. Decizia îi aparține selecționerului Marian Filipaș, dar mureșeanca ocupa într-un clasament provizoriu un loc 8 la această categorie. Lucrul îmbucurător este însă faptul că ea a reușit în timpul competiției să învingă jucătoare cu doi ani mai mari, performanță foarte importantă la această vârstă.

Până la desfășurarea competiției europene, unde participarea ei este încă incertă, tânăra jucătoare mureșeană va avea ocazia să mai cucerească o medalie și în cadrul Campionatului Școlar al CSȘ-urilor. Acesta se va disputa doar la individual, în perioada 18-20 mai, la Buzău, iar clubul târgumureșeaan va fi reprezentat de patru fete și trei băieți. Alături de Evelyn, la fete vor participa Cezara Boeriu, Adorjáni Csilla și Magyari Renáta, iar la băieți vor fi Nagy Norbert, Labancz Daniel și Kovács Tihamer.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.