Share

Home / Administratie / Deşeurile, colectate selectiv în Livezeni

Deşeurile, colectate selectiv în Livezeni

În comuna Livezeni este posibilă colectarea selectivă a deșeurilor, Primăria din localitate amplasând deja containerele unde cetăţenii pot arunca hârtia, plasticul și sticla.

„Autoritățile locale nu de mult au semnat contractul cu o firmă de salubritate, care va transporta și va sorta deșeul colectat selectiv.

Primăria comunei Livezeni a demarat o campanie de informare pe internet în ultimile zile despre importanța colectării selective a deșeurilor, totodată în curând vom împărți fluturași, prin care vom anunța locuitorii despre această posibilitate”, a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, Bányai István, primarul comunei Livezeni.

Potrivit acestuia, în comuna Livezeni autorităţile locale au amenajat, deocamdată, cinci puncte de colectare: două în Livezeni, și câte unul în Poienița, Ivănești și Sânișor.

„Numărul punctelor de colectare se poate suplimenta la cerere scrisă a locuitorilor. Totodată, am început lucrările de extindere a sistemului de alimentare cu apă, din fonduri PNDL, continuăm renovarea/ extinderea grădiniței din Livezeni, respectiv construirea trotuarelor, acest proiect se derulează în toate cele patru sate ale comunei”, a subliniat primarul comunei Livezeni.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poliţia Mureş raportează: amenzi pentru nereguli la sisteme de securitate!

În perioada 26 noiembrie – 9 octombrie, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului …

Share
Share