Dublu eveniment despre protecţia datelor cu caracter personal, la Universitatea „Petru Maior” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 444 Vizualizări

Dublu eveniment despre protecţia datelor cu caracter personal, la Universitatea „Petru Maior”

Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș anunță evenimentul de deschidere a Cursului postuniversitar „Formare și pregătire a Responsabilului cu Protecția Datelor cu Caracter Personal – DPO”, precum și lansarea volumului „Protecția datelor cu caracter personal și viața privată. Jurisprudență CEDO și CJUE”. Dublul eveniment va avea loc luni, 14 mai, de la ora 18.00, în Aula „Tudor Drăganu” de la sediul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative din Târgu-Mureș, strada Livezeni nr. 69.

Curs şi volum tematic

Cursul postuniversitar este generat la inițiativa Centrului de Protecția Datelor din cadrul Universității „Petru Maior”, centru de cercetare care pe parcursul ultimilor trei ani a dezvoltat și analizat o serie de orientări și problematici specifice domeniului protecției datelor și are colaborări cu entități de specialitate dintre cele mai ridicate sub aspectul calității și pregătirii profesionale.

„Participarea la lansarea volumului privind protecția datelor în context jurisprudențial și deschiderea cursului de formare și pregătire a experților în domeniu este un prilej important pentru universitatea din Târgu-Mureș de a răspunde cerințelor mediului profesional, motiv pentru care se reamintește mediului public și privat dorința universității noastre de a veni în întâmpinarea așteptărilor formatoare de competențe. Lansarea volumului va fi însoțită de o prezentare a unor specialiști, iar deschiderea lucrărilor cursului postuniversitar presupune participarea tuturor celor interesați de domeniu, având dorința de a interacționa cât mai adecvat pentru a pune bazele educaționale în acest domeniu”, a declarat dr. Nicolae Ploeşteanu, directorul Centrului de Protecţia Datelor din adrul Universităţii „Petru Maior”.

Lucrările vor fi deschise de decanul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative,dr. Daniela Ștefănescu și de inițiatorul cursului, dr. Nicolae Ploeșteanu, directorul Centrului pentru Protecția Datelor din cadrul Universității „Petru Maior”, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la adresa de e-mail office.cpd@upm.ro sau la numărul de telefon 0752-455.242.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE