Home / CSU Medicina CSŞ / Voleibalistele cadete, din nou gazde!

Voleibalistele cadete, din nou gazde!

Distribuie

După ce a primit organizarea uneia din grupele turneelor semifinale a Campionatului Național la categoria cadete, surprinzător, echipa de volei CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș va fi gazdă și în cadrul turneului final, care va avea loc de marți până sâmbătă, în perioada 15-19 mai. La turneul din sala UMF „Anton Pongracz” vor fi prezente formațiile CS Constructorul Familia București, CTF Mihai I București, CSȘ Lugoj și CSȘ Bacău în seria I, CSM București, Dinamo București, LPS Cluj și formația mureșeană în seria II. Jocurile se dispută în cadrul grupelor în system turneu în primele trei zile, urmînd ca primele două clasate să dispute semifinalele, urmate de finalele din ultima zi. Programul partidelor va fi stabilit în cadrul ședinței tehnice din seara dinaintea startului.

Junioarele, calificate și ele la turneul final

După cea a cadetelor, echipa de volei junioare CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș a obținut la rândul ei calificarea pentru turneul final al Campionatului Național. Mureșencele antrenate de Bokor Istvan s-a clasat pe locul secund în grupa semifinal disputată la Câmpulung Muscel, cu patru victorii și o înfrângere. Grupa s-a jucat practice între două echipe pentru cele două locuri care aduceau calificarea, finalistele edițiilor trecute, fiind câștigată de către cdeținătoarea titlului, Agroland Timișoara. Partida care a decis câștigătoarea grupei s-a disputant în etapa a III-a și s-a încheiatcu victoria bănățencelor cu 3-1. Primul set a revenit mureșencelor cu 25-22, singurul cedat de echipa de pe Bega. Următoarele trei au fost câștigate însă cu 25-20, 25-22 și ultimul la mare luptă, în prelungiri, cu 27-25. În continuare s-au clasat echipele

LPS Cluj, LPS Bihorul Oradea, CS Muscelul Câmpulung Muscel și CNMV Râmnicu Vâlcea, învinse fără drept de apel de cele două calificate. La turneul final care se va disputa săptămâna viitoare, din celelalte trei grupe s-au calificat CSM București, CSȘ 1 Momentos Constanța, Dinamo București, CTF Mihai I București, CSȘ Lugoj și LPS Viitorul Pitești. Din grupa I, la Piatra Neamț a fost prezentă și echipa CSȘ Târgu-Mureș, care a încheiat întrecerea fără set câștigat. Locul de disputare a turneului final din perioada 21-25 mai va fi stabilit în aceste zile.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.