Share

Home / Slider / Atenţie la falşii angajaţi Aquaserv!

Atenţie la falşii angajaţi Aquaserv!

Ca urmare a unor sesizări primite de la consumatori, Compania Aquaserv SA avertizează populaţia că există persoane care, cu scopul de a înşela consumatorii, se prezintă drept reprezentanţi ai Aquaserv şi solicită diverse sume de bani sub diferite pretexte.

„Reamintim clienţilor că, angajaţii Companiei Aquaserv au asupra lor legitimaţii emise de către Compania Aquaserv SA, vizate şi ştampilate la zi, iar pentru serviciile prestate plata nu se face pe loc, acestea fiind facturate ulterior. Rugăm locuitorii care sunt abordaţi de persoane care nu prezintă legitimaţii valabile emise de Compania Aquaserv SA să nu permită accesul acestora în casă şi să nu achite contravaloarea vreunui presupus serviciu!”, au transmis reprezentanţii Companiei Aquaserv SA, prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru alte informaţii Centrul de Relaţii Clienţi Aquaserv stă la dispoziţia clienţilor la următoarele numere de telefon: 0265-208.888 (Târgu-Mureş), 0265-512.800 (Reghin), 0265-772.350 (Sighişoara), 0265-441.035 (Târnăveni), 0265-411.425 (Luduş), 0265-471.394 (Iernut) şi 0266-242.703 (Cristuru Secuiesc).

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Întâlnire între conducerile UMFST Târgu-Mureş şi Hirschmann Romania

Conducerea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș a avut o întrevedere …

Share
Share