Servicii medicale de calitate oferite de Centrul Medical Stomatologic SC 3GRX Dent SRL Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 2226 Vizualizări

Servicii medicale de calitate oferite de Centrul Medical Stomatologic SC 3GRX Dent SRL

Municipiul Reghin nu duce lipsă de medici stomatologi de excepție, cei care se îngrijesc de sănătatea reghinenilor și nu numai, recunoscuți pentru calitatea serviciilor oferite. Printre unitățile medicale existente la nivelul Reghinului se numără și Centrul Medical Stomatologic SC 3GRX Dent SRL cu o activitate bazată pe trei componente principale: Stomatologie-Radiologie-Ortodonție.

Printre stomatologii care își desfășoară activitatea în cadrul cabinetului se numără și dr. Aberle Ákos, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș, Facultatea de Medicină Dentară,  Promoția 2005.

„Sunt medic  stomatolog  de câțiva ani la Reghin,  angajat al  firmei SC 3GRX Dent SRL unde lucrez cu mare drag și spor. Am terminat Facultatea de Stomatologie din cadrul Universitățiide Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș în anul 2005, și de atunci practic  lucrez în acest domeniu. Cabinetul a fost înființat de prin anii 90, eu activez aici doar de câțiva ani. Am terminat studiile primare la Reghin, apoi a urmat liceul la Târgu-Mureș, respectiv Liceul Teoretic Bolyai Farkas și apoi facultatea, specializarea Medicină Dentară la UMF”, ne-a declarat dr. Aberle Ákos.

Personalul cabinetului este unul pe cât de primitor, pe atât de specializat , calitatea muncii fiind reliefată și de numărul mare de pacienți care apelează la serviciile SC 3GRX Dent SRL.

„Avem trei asistente  care mă ajută extrem de mult în tot ce fac. În cadrul centrului stomatologic suntem cinci medici stomatologi în cele două cabinele ale firmei.  Oferim servicii de dimineață de la ora 8 până seara la ora 20, cele două cabinete fiind situate în aceeași clădire situată în zona centrală a Reghinului, mai exact în Piața Petru Maior, nr. 17. De asemenea, avem un medic specialist pentru îndreptarea dinților care vine din două în două săptămâni în zilele de luni. Avem posibilitatea de colaborare cu medici specializați în chirurgia maxilo-facială  în cazurile mai speciale. În ce privește numărul pacienților , fiecare este consemnat într-un registru . Numărul de ordine înregistrat la finele săptămânii trecute  este de peste 520, îîncepând cu perioada mai 2017. Săptămânal cam 50-70 de pacienți trec pragul cabinetului”, spune dr. Aberle Ákos.

Serviciile complete oferite pacienților

Situat în P-ța Petru Maior, nr. 17, cabinetul 3GRX Dent oferă servicii de stomatologie, implantologie, radiologie şi ortodonţie de o calitate ireproşabilă, dispunând de aparatură de ultimă generaţie obţinută prin fonduri europene, la un raport calitate-preţ optim.

„Noi oferim servicii de stomatologie generală , de ortodonție, respectiv îndreaptarea dinților, Pacienții au la noi posibilitatea de a face implanturi dentare, practic oferim  toată gama de servicii în ce privește stomatologia generală. Ne ocupăm și de copii, de stomatologia infantilă”, declară dr. Aberle Ákos.

Importanța igienei și controlului periodic

Dincolo de calitatea serviciilor oferite pacienților, dr. Aberle Ákos pune un accent desebit asupra părții de prevenție, care să preîntâmpine apariția anumitor probleme medicale, mult mai greu și mai costisitor de rezolvat.

„În primul și primul rând,  întotdeauna urmăresc ca pacientului să-i fie bine, pun accent pe contribuția acestuia în sensul igienizării, al necesității controlului periodic , care ar fi ideal să fie făcut din șase în șase luni. Astfel,  micile probleme se rezolvă mult mai ușor la costuri mult mai mici decât în cazul tratamentelor unor probleme dentare avansate.Pe de altă parte, vizavi de sănătatea generală a pacientului, tratamentul stomatologic este unul extrem de important ,lipsa acestuia poate avea repercursiuni asupra întregii sănătăți a pacientului”, a menționat dr. Aberle Ákos.

Centrul Medical Stomatologic SC 3GRX Dent SRL reprezintă una din alternativele pentru o dantură sănătoasă. Pentru programări și urgențe cei interesați pot apela cu încredere la serviciile SC 3GRX Dent SRL la numărul de telefon 0755.12 08 30.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE