Firmele din Mureș, invitate la China Smart Expo Budapesta Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Firmele din Mureș, invitate la China Smart Expo Budapesta

Camera de Comerț și Industrie Mureș organizează o misiune economică în Ungaria, pentru vizitarea expoziției internaționale China Smart Expo, care se va desfășura la Budapesta în perioada 31 mai – 2 iunie 2018.

Potrivit unui comunicat de presă remis de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş, China Smart Expo este un eveniment major dedicat firmelor din Europa Centrală și de Est interesate să stabilească relații de afaceri cu parteneri din China.

„La eveniment vor fi prezente peste 300 de companii din China care dețin licențe de export în Uniunea Europeana în domeniile: IT, electronice, industria agro-alimentară, construcții, construcții de mașini, industria auto, imobiliare, textile, industria chimică, industria mobilei, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile etc.”, se menţionează în comunicat.

Facilităţi diverse

Lista completă a expozanților poate fi consultată la adresa web http://www.chinasmartexpo.com/exhibitors.php

Pentru firmele înscrise prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie Mureș, organizatorul evenimentului oferă și următoarele facilități: cazare gratuită două nopți în hotel de 3 stele la Budapesta/ firmă înscrisă, transport gratuit cu autocarul Târgu-Mureș – Budapesta și retur (dacă sunt minimum 20 de firme înscrise), intrarea gratuită pentru vizitarea expoziției şi organizarea a cel puțin două întâlniri directe „B2B” cu expozanți chinezi, pe bază de programare prealabilă, sală de negociere, translatori pentru limba engleză și chineză, la solicitare, cu rezervare prealabilă.

Mai multe informații despre China Smart Expo sunt disponibile pe pagina de internet www.chinasmartexpo.com, tariful de participare la misiunea economică este de 200 de lei plus TVA (cheltuieli de organizare.

Relații suplimentare și înregistrarea participării la Camera de Comerț și Industrie Mureș se poate face la numărul de telefon 0265-269.218, fax 0265-269.219, e-mail: office@cciams.ro, ancagiurgiu@cciams.ro, persoană de contact Anca Giurgiu, şef Departament Relaţii Externe.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE