Bronz european pentru Tiger Budo Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Bronz european pentru Tiger Budo

Campionatul European de Shinkyokushin, desfășurat în Polonia, în perioada 11-12 mai, a reunit peste de 400 de sportivi juniori și seniori din 30 de țări. Scopul competiției a fost de a-i desemna pe cei mai buni karateka ai Europei, fiind, totodată, și o preselecție pentru Campionatul Mondial.

Delegației României a fost completată de juniorii mureșeni Norbert Szabo și Norbert Tanaszi. Cu toate că s-au remarcat la proba de kumite, nu au reușit să se califice pentru un loc pe podium (locul 9), însă Norbert Szabo a reușit să obțină locul 3 la proba de kata.

România se mândrește, de asemenea, cu o campioană europeană la kumite seniori, Andreea Merca (Oradea), și un vicecampion european la kumite seniori, George Suciu (Oradea).

„Medaliile se câștigă cu multă muncă și sacrificii, dar nu totul se rezumă la medalii, până la urmă, participarea fiind foarte importantă pentru sportivii care, astfel, înțeleg tot mai bine ce însemnă o competiție de o asemenea anvergură”, a declarat antrenorul clubului Tiger Budo, Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE