Share

Home / Slider / Familiile celor nouă victime ale accidentului din Ungaria, consiliate de asistenţi sociali şi psihologi

Familiile celor nouă victime ale accidentului din Ungaria, consiliate de asistenţi sociali şi psihologi

Conducerea Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş a constituit miercuri, 23 mai, o celulă de criză alcătuită din specialişti în asistenţă socială şi psihologi după accidentul din Ungaria de marţi, 22 mai, soldat cu decesul a nouă mureşeni, originari din comunele Mica şi Bălăuşeri.

”La ora prânzului am încheiat o şedinţă de urgenţă în care am stabilit măsurile concrete pe care trebuie să le luăm la nivelul Instituţiei Prefectului. Am constituit o celulă de criză, din care fac parte, între alţii, câte un reprezentant al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii şi Inspecţie Socială şi Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Vom mobiliza asistenţi sociali şi psihologi care, în cursul zilei de joi, se vor deplasa în comunele Mica şi Bălăuşeri pentru a discuta cu membrii familiilor îndoliate. Vom face o evaluare preliminară pentru a stabili care sunt nevoile familiilor şi câţi minori au nevoie de consiliere psihologică sau asistenţă”, a declarat, pentru News.ro, Nagy Zsigmond, subprefectul judeţului Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Statistica și-a spus cuvântul: 2018, mai bun decât 2017

La sfârșitul lunii decembrie, Direcția Județeană de Statistică Mureș a publicat o listă cu date …

Share
Share