Home / Slider / Zilele Târgumureşene 2018 – programul zilei de joi

Zilele Târgumureşene 2018 – programul zilei de joi

Distribuie

Joi, 24 mai, Zilele Târgumureşene vă aşteaptă cu suprize inedite! La ora 13.00, Piaţa Trandafirilor devine gazda Târgului de Artă Meşteşugărească şi flori, unde meşteşugarii vor expune produse tradiţionale. În Piaţa Teatrului vor avea loc reprezentaţii de teatru pentru riverani.

Începând de la ora 17.00, Parcul Municipal va prinde viaţă! Artişti renumiţi vor susţine o serie de concerte: la ora 19.00 va urca pe scenă Nicolae Furdui Iancu, apoi la ora 21.00 Kowalski meg a Vega, din Ungaria, Elena Gheorghe şi Lidia Buble, care va încheia seara. La ora 20.00 pe Stadionul municipal Gaşca Zurli va face atmosferă, iar la final, cei mici, însoţiţi de adulţi, vor lansa lampioane.

Tot joi, 24 mai, în Cetatea medievală, de la ora 10.00 sunt aşteptaţi copiii la Cinemateca din Cetate „Lumea desenelor animate” la Bastionul Blănarilor. Începând cu ora 11.00, are loc deschiderea Expoziției de Vinuri – Winebox Urban Tasting, la ora 19.00 concert de jazz „Romanian Stars Quartet”, iar la ora 21.00 film în aer liber „România neîmblânzită”.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.