Share

Home / Invatamant / Târgu-Mureş, centru de pregătire a meseriaşilor la nivel regional?

Târgu-Mureş, centru de pregătire a meseriaşilor la nivel regional?

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, a declarat marţi, 22 mai, în deschiderea celei de-a VI-a ediţii a Târgului de Arte şi Meserii, că ambiţia instituţiei pe care o conduce este ca municipiul Târgu-Mureş să devină un centru de pregătire a meseriaşilor la nivel regional, informează www.agerpres.ro.

„Avem ambiţia de a deveni un centru de pregătire la nivel regional. Vreau să apară însă un dialog real, astfel încât să nu pară o ruşine să vorbeşti despre şcolile de arte şi meserii. Am mare încredere că aceşti copii se vor trezi foarte repede, pentru că văd deja ce înseamnă mirajul unor diplome false, văd cum e să dai cu capul de pragul de sus sau umilinţa la care eşti supus când pleci în afară şi eşti văzut doar ca o simplă unealtă de muncă. Noi punem accent pe copii să iasă oameni responsabili, să fie calificaţi într-o meserie. Până acum am înaintat dosarul pentru reînfiinţarea învăţământului de arte şi meserii la trei miniştri, eu îmi fac cu ostentaţie datoria, dar nu prea mai aştept răspuns, pentru că văd că acest domeniu nu preocupă”, a afirmat dr. Dorin Florea.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Salvamontiştii, pregătire pentru salvarea cu elicopterul

Salvamontiştii serviciilor Mureş şi Sibiu au urmat un stagiu de pregătire pe aeroportul din Târgu-Mureş …

Share
Share