Home / Reviste / Reghin / Bărbat de 34 de ani cercetat pentru şantaj. Victima, o reghineancă de 32 de ani, ameninţată cu poze compromiţătoare!

Bărbat de 34 de ani cercetat pentru şantaj. Victima, o reghineancă de 32 de ani, ameninţată cu poze compromiţătoare!

Distribuie

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au prins în flagrant joi, 24 mai, un bărbat în vârstă de 34 de ani din judeţul Harghita, în timp ce primea suma de 900 lei de la o femeie în vârstă de 32 de ani din municipiul Reghin, cu care ar fi avut o relaţie şi pe care în repetate rânduri ar fi ameninţat-o cu difuzarea unor imagini compromiţătoare.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că din cursul lunii martie 2018 şi până în prezent, femeia ar fi fost ameninţată de bărbatul de 32 de ani, în mod repetat, că va difuza în mediul online, fotografii compromiţătoare cu aceasta, în cazul în care nu va întreţine relaţii sexuale cu el, solicitându-i totodată persoanei vătămate suma de 900 de lei, pentru a nu difuza fotografiile respective. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit documentarea activităţii infracţionale, la data de 24 mai, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 25 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin să îl prezinte instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă de către lucrătorii  Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.