Show-ul culinar și tombola aniversară “2 ani Selgros Târgu Mureș” Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 959 Vizualizări

Show-ul culinar și tombola aniversară “2 ani Selgros Târgu Mureș”

Selgros Cash&Carry Târgu Mureş a sărbătorit în week-end-ul din 26-27 mai doi ani de la deschiderea magazinului de pe strada Gheorghe Doja, motiv pentru care cei care au intrat în incinta supermarketului sâmbătă şi duminică, au degustat cele mai fine vinuri, atent selecţionate de către binecunoscutul somelier Sergiu Nedelea, şi-au răsfăţat papilele gustative cu preparatele lui Chef Emanuel Mocan, care a fost principalul “vinovat” pentru show-ul culinar de excepţie.

Chef Emanuel Mocan și somelierul Sergiu Nedelea

Reduceri aniversare la Selgros Târgu Mureș

Potrivit directorului celor două magazine Selgros Mureş, Rudolf Schmidt, în această perioadă aniversară, clienţii beneficiază de o sumedenie de reduceri consistente, atât la alimente, cât şi la produsele non-alimentare şi electrocasnice: “Sunt extrem de onorat să conduc de doi ani de zile primul magazin dintr-o serie de succes. Marea provocare a venit odată cu deschiderea acestui magazin, dar continuă şi astăzi. Atuul magazinului este apropierea față de client, sortimentul atent ales, care să corespundă celor mai exigente gusturi și preferințe ale clienților, lucruri pe care simt că am reuşit să le îndeplinim în aceşti doi ani, care ne sunt prioritare şi de-acum încolo. Aşteptăm un număr cât mai mare de cumpărători, în special în aceste zile, tocmai pentru că le oferim produse de calitate la preţuri reduse considerabil, cum ar fi tigăile din gama Performance de la Tefal, la 29,99 de lei, în loc de 44,99 lei; cuptor cu microunde cu 5 trepte de putere, timer, funcţie de dezgheţare, la un super-preţ de 149 de lei; aragaz ardent Metalica, cu 4 arzătoare, siguranţă la cuptor, capac din sticlă, la doar 399 de lei; crap viu din crescătorie românească la 12,99 lei/kg în loc de 15,29 lei/kg şi multe altele”.

Cine sunt câştigătorii loteriei “2 ANI SELGROS TÂRGU MUREŞ”?

De asemenea, din totalul clienților care au cumpărat sâmbătă și duminică produse în valoare de minim 99 de lei pe o factură de la Selgros Târgu-Mureş şi au primit un talon de concurs, 90% dintre ei l-au și completat, astfel participând la loteria publicitară “2 ANI SELGROS TÂRGU MUREŞ”. Extragerea câştigătorilor a avut loc astăzi, 28 mai, la orele 10:00, în incinta magazinului. Taloanele norocoase au fost extrase de către Ana Maria Lung, șef de departament, în prezența altor doi angajați, iar câștigătorii sunt: Premiul I: A.M., care a făcut cumpărături în valoare de 199 lei -TV SHARP cu diagonala de 81 cm, Premiul al II-lea: S.I., cu un bon fiscal în valoare de 102 lei – un espressor PHILIPS/SAECO și Premiul al III-lea: C.M. a cumpărat produse Selgros în valoare de 123 lei – un dozator de apă de podea ADS 96P. Toţi cei trei câştigători sunt din judeţul Mureş.

Premiile se vor putea revendica începând de miercuri, 30 mai, ora 10:00 și până în 30 iunie, inclusiv. Cu siguranță că entuziasmul câștigătorilor îi va îndrepta în cel mai scurt timp spre Selgros și nu va trece o zi până când electrocasnicele vor fi puse în funcțiune de către aceștia.

Denisa MORAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE