Home / Administratie / Bugetul Reghinului suplimentat cu 242.000 lei

Bugetul Reghinului suplimentat cu 242.000 lei

Distribuie

Consilierii reghineni au aprobat în cadrul ședinței ordinare a lunii mai contul de execuţie al bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Reghin pentru trimestrul  I al anului 2018 precum și rectificarea Bugetului Local pe anul 2018, respectiv suplimentarea acestuia cu  suma de 242.000 lei. La capitolul Cheltuieli, suplimentări de fonduri se înregistrează la  Învățământ – 153.000 lei, Sănătate – 8.000 lei, Cultură – 3.000 lei și Secția Zone verzi – 384.000 lei, sumă necesară pentru reparațiile la aleile pietonale și asigurarea scurgerii apelor pluviale din Parcul Central, în condițiile în care parcul va găzdui activități culturale dedicate copiilor. Singura modificare adusă proiectului a fost legată de fondul de rezervă din cadrul secțiunii de dezvoltare.

„Având în vedere că doamna primar Maria Precup nu este prezentă la ședință, m-a delegat să vă aduc la cunoștință faptul că , la secțiunea de dezvoltare, cei 384.000 de lei din fondul de rezervă să nu mai fie alocați la reparații la Parcul Central. Având în vedere că există un proiect și poate până la anul îl putem finaliza, astfel acești bani să rămână pentru a putea implementa și iniția  acest proiect pentru parc”, a precizat Mirela Rădoi, secretarul Primăriei Reghin.

160.000 de lei pentru „Ziua Internațională a Copilului”

Consilierii au mai aprobat alocarea sumei de 160.000 de lei în vederea organizării evenimentului ”1 iunie 2018” care va avea loc în Municipiul Reghin cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.La fel ca și în anii trecuți, cu ocazia ” Zilei Internaționale a Copilului” în municipiul Reghin vor avea loc diverse activități iar autoritatea publică locală va oferi fiecărui copil înscris într-o unitate de învățământ de pe raza municipiului Reghin (creșe, grădinițe, gimnazii și licee) un pachet cadou.

Fonduri pentru deplasări culturale și sportive

De asemenea, a fost aprobată alocarea sumei de 2.400 de lei, cheltuieli de depalasare a Ansamblului de dansuri populare „Doina Mureșului” din cadrul Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară”  la spectacolul folcloric organizat cu ocazia sărbătorii „Hramul Satului” în localitatea Feteşti, raionul Edineț, din Republica Moldova, respectiv  a sumei de 4.500 lei necesară deplasării Clubului Sportiv Școlar din cadrul Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin în vederea participării la două turnee internaționale de fotbal , OTP Bank Kupa, Debrezen, Ungaria (10-13 august) și Zalaegerszeg (26-28 decembrie).

Consilierii au mai aprobat componenței delegației Municipiului Reghin care se va deplasa în localitatea Lubaczów-Polonia, în perioda 15-18 iunie 2018 la evenimentul „Zilele Lubaczów-ului”, oraș înfrățit cu municipiul Reghin. Municipalitatea reghineană va fi reprezentată în Polonia de  consilierii Daniela Luca și Claudiu Bândilă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.