Drumul spre Bobohalma, modernizat cu bani guvernamentali Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 445 Vizualizări

Drumul spre Bobohalma, modernizat cu bani guvernamentali

Aleşii locali ai municipiului Târnăveni au aprobat, recent, cu ocazia unei şedinţe de lucru, credite de angajament în valoare de 4.581.158 lei, pentru realizarea obiectivului de investiţii “Modernizare drum comunal DC 83 cuprins între DN 14A şi satul Bobohalma, în municipiul Târnăveni, judeţul Mureş”, pentru perioada 2018-2019.

Contract încheiat în aprilie 2018

Potrivit directorului executiv al Direcţiei economice din cadrul Primăriei municipiului Târnăveni, ec. Rodica Muth, în luna aprilie 2018, Primăria municipiului Târnăveni a încheiat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pentru acordarea unei finanţări din bugetul Ministerului în sumă totală de 4.559.217 lei, în baza ordinului viceprim-ministrului, ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nr. 3698/2017 privind aprobarea listelor obiectivelor de investiţii şi sumele alocate pentru judeţul Mureş, în perioada 2017-2020, cu modificările şi completările ulterioare.

“Contractul de finanţare intră în vigoare la data semnării lui de către ultima parte şi are valabilitate până la finalizarea obiectivului de investiţii, inclusiv punerea în funcţiune a obiectivelor, după caz, fără a depăşi patru ani, în limita creditelor de angajament aprobate şi a creditelor bugetare aprobate sau estimate cu această destinaţie, fără eşalonarea anuală a creditelor bugetare, care se înscriu cumulate pentru toată perioada de finanţare. Pe perioada de valabilitate a contractelor de finanţare, valoarea creditelor de angajament este egală cu valoarea creditelor bugetare”, a precizat ec. Rodica Muth.

Cofinanţare de la bugetul local

La suma de 4.559.217 lei, finanţare acordată din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, se adaugă suma de 21.940 lei, cofinanţare din veniturile proprii ale bugetului local.

“Termenul de execuţie al obiectivului de investiţii mai sus amintit este de şapte luni. În această situaţie, lucrarea nu va putea fi finalizată în anul 2018 şi se va continua şi în anul 2019”, a subliniat ec. Rodica Muth.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE