Eldi, magazin nou în cartierul Tudor!  Surprize pentru clienți, de 1 iunie. Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1274 Vizualizări

Eldi, magazin nou în cartierul Tudor! Surprize pentru clienți, de 1 iunie.

Brutăria Eldi și-a reluat azi activitatea din Piața Diamant (Cartierul Tudor Vladimirescu) într-un magazin nou, mai generos în spațiu și gamă de produse.
Din respect pentru clienți, Eldi a funcționat în zonă, cu un magazin mobil, și în perioada tranzitorie dintre închiderea magazinului vechi și deschiderea celui nou.

Azi, de 1 iunie, spre bucuria celor mici, care au avut parte de multe surprize plăcute, a fost deschis noul magazin, amenajat într-un spațiu generos, cu un design modern, agreabil, realizat în întregime de echipa Eldi. Cei mici, dar și cei mari, s-au bucurat de degustări de produse, au primit gratuit dulciuri, înghețată și produse de patiserie. Un aparat foto mobil ”Cucu Bau”, le-a oferit clienților poze instant, tot gratuit. 

”Fiind în 1 iunie, ne-am gândit să le oferim un cadou celor mici. Pe tot parcursul zilei, ei se pot bucura de dulciuri, înghețată și produse de patiserie, pe care le primesc gratuit. Sunt convins că deschiderea noului magazin va fi primită bine de clienții noștri. Deși a fost amenajat în scurt timp, mai exact o lună, am reușit să ducem la bun sfârșit un nou proiect al nostru, care are rostul de a ne apropia și mai mult de clienți. Le mulțumim acestora pentru răbdare și încredere!”, a spus Sandor Csongor, director general Eldi Brutăria.
Eldi are în acest moment 54 de magazine, dintre care 13 funcționează în Tîrgu Mureș. Un nou magazin va fi deschis în luna iulie, în cartierul Unirii, pe strada Voinicenilor, în capătul străzii Tisei.

Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE