Comunicat PSD Mureş: „Suntem uniți! Mergem înainte!” Politic
  • redactia
  • 2 comentarii
  • 1757 Vizualizări

Comunicat PSD Mureş: „Suntem uniți! Mergem înainte!”

Biroul de presă al PSD Mureş a remis luni, 4 iunie, un comunicat de presă, pe care îl redăm integral, în rândurile de mai jos:

„Organizația Județeană PSD Mureș condamnă public decizia celor care au părăsit PSD. Considerăm că este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cetățenii care ne-au votat.

PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România. Este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea oamenilor. 

Rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii. 

Știm că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru, cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație. 

Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț adoptarea Legilor justiției și îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România. 

Reamintim faptul că, pe lângă realizările de la nivel central, cuprinse în Programul de Guvernare, PSD Mureș s-a ținut de cuvânt în ceea ce privește guvernarea locală. Din principalele obiective propuse la alegerile locale pentru județul nostru iată că, la nici doi ani de la preluarea mandatelor, cele mai importante sunt realizate sau sunt pe ultima sută de metri. Menționăm aici: reparația capitală a pistei Aeroportului Târgu-Mureș (cu bani alocați de Guvernul PSD), darea în folosință a primelor obiective ale Sistemului Integrat de Manangement al Deșeurilor, pași importanți pentru finalizarea Barajului de la Răstolița, aducerea în județ a peste 700 de milioane de lei pentru investiții în infrastructură prin PNDL II – program 100% PSD, (de care beneficiază cetățenii județului indiferent de culoarea politică a primarilor), investiții majore în Tîrgu Mureș prin regândirea alocărilor bugetare (modernizare școli, cabinete stomatologice și medicale în școli, achiziționarea de autobuze moderne, lucrări multianuale pentru drumuri, reabilitarea Podului Mureș etc.) Iată doar câteva dintre realizările PSD Mureș prin implicarea directă a conducerii partidului, a aleșilor locali, primari, consilieri județeni, vicepreședinți ai Consiliului Județean Mureș sau viceprimar în executivul Târgu-Mureșului.

Răspunsul nostru este clar și simplu: Suntem uniți! Mergem înainte!”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Bai hotilor, voi nu mai aveti respect pentru nimic. Calcati legile in picioare, va uniti intr-o haita pentru a sustine un condamnat penal, risipiti viitorul tarii pe mita electorala. Voi chiar nu mai aveti rusine? Chiar vreti sa alungati din Romania pina si pe ultimul om cinsitit cu o urma de deminiate? Cum mai aveti curajul sa va priviti copii in ochi, oameni de nimic ce sinteti? Mergeti si lingeti-i papucii lui Dragnea.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE