Home / Comunicate / Percheziții la persoane bănuite de delapidare

Percheziții la persoane bănuite de delapidare

Distribuie

2 persoane au fost reţinute de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din judeţul Mureş în urma a 2 percheziţii domiciliare desfăşurate la data de 04 iunie a.c., la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de delapidare.

La data de 04 iunie 2018, poliţişti specializaţi în combaterea investigării criminalităţii economice din judeţul Mureş au desfăşurat, pe raza judeţului Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, 2 percheziţii domiciliare pentru administrarea probatoriului într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare, se precizează într-un comunicat emis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie 2014-septembrie 2017, doi bărbaţi, de 53, respectiv 40 de ani, de pe raza judeţului Mureş, în calitate de casieri ai unei unităţi administrativ teritoriale, şi-au însuşit pe nedrept sume de bani din casieria unităţii, reprezentând taxe şi impozite locale, prin alterarea borderourilor desfăşurătoare ale încasărilor zilnice şi prin omisiunea inserării, cu ştiinţă, a chitanţelor în aceste acte, prejudiciind astfel bugetul instituţiei cu peste 540.000 lei.

În urma percheziţiilor, la data de 04 iunie a.c., faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş cu propunere de arestare preventivă.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş.

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Asociația LEADER Valea Nirajului

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.