Elevi şi dascăli remarcaţi la competiţiile din domeniul economic, premiaţi de Universitatea „Petru Maior” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 451 Vizualizări

Elevi şi dascăli remarcaţi la competiţiile din domeniul economic, premiaţi de Universitatea „Petru Maior”

Departamentul de Management-Economie din cadrul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative a Universității „Petru Maior” din Târgu-Mureș a organizat marți, 5 iunie, festivitatea de premiere a elevilor și cadrelor didactice care au obținut premii la olimpiadele și concursurile din domeniul economic – servicii și afaceri, în anul școlar 2017-2018. În virtutea bunei colaborări dintre universitatea noastră și învățământul preuniversitar mureșean și a obiectivelor noastre comune, scopul acestui eveniment este de a recunoaște performanța și excelența în educație.

Au fost prezenți elevi și profesori, alături de reprezentanți ai conducerii de la Colegiul Economic ”Transilvania”, Liceul Tehnologic ”Electromureș” și Colegiul Agricol ”Traian Săvulescu” din Târgu-Mureș. Din partea Universității ”Petru Maior” din Târgu-Mureș le-au adresat felicitări premianților rectorul Universității – prof. univ. dr. Călin Enăchescu, vicepreședintele Senatului – conf. univ. dr. Daniel Ștefan, prodecanul Facultății – lector univ. dr. Ovidiu Spătăcean și Directorul Departamentului de Management-Economie – conf. univ. dr. Mihaela Kardos.

Au fost premiați 35 de elevi și 21 de cadre didactice pentru rezultatele deosebite obținute la Olimpiada județeană și națională de Servicii – secțiunile Economic, administrativ, comerț și Turism și alimentație publică, Competiția ”Business Plan” – faza regională și națională, Concursul național de aplicații ”Târgul de primăvară al firmelor de exercițiu”, Concursul național ”Alege! Este dreptul tău”, Târgul național al firmelor de exercițiu ”Viitorul începe cu tine”, Concursul Național Transdisciplinar “Bolyai Farkas” – secțiunea ”Planul de afaceri”, faza județeană și Concursul Junior Achievement Company of the Year 2018.

”Le adresăm felicitări elevilor pentru munca depusă, pentru seriozitate și efort, pentru că au înțeles să aleagă prioritar educația, ca piatră de temelie pentru dezvoltarea lor profesională. Rezultatele foarte bune vin întotdeauna ca urmare a unei munci de echipă, de aceea, în egală măsură îi felicităm pe profesorii coordonatori, pentru harul și vocația cu care îi îndrumă pe elevi în tainele cunoașterii”, a declarat conf. univ. dr. Mihaela Kardos.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE