Home / Politic / EXCLUSIV: Deputatul Doru Oprişcan explică motivul intrării în grupul parlamentar al ALDE

EXCLUSIV: Deputatul Doru Oprişcan explică motivul intrării în grupul parlamentar al ALDE

Distribuie

Fostul deputat liberal de Mureş Doru Oprişcan va activa în grupul parlamentar al ALDE, potrivit unui anunţ făcut luni, 4 mai, de formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

”Grupul parlamentar al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) din Camera Deputaţilor anunţă că, începând cu data de 4 iunie 2018, deputaţii Ion Tabugan şi Mihai Doru Oprişcan vor activa în cadrul grupului. Cei doi deputaţi au anunţat în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor demisiile din partidele în care şi-au desfăşurat activitatea şi că vor activa pe mai departe în grupul ALDE. Prin alăturarea celor doi deputaţi, Grupul parlamentar al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) cuprinde un număr de 17 deputaţi”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al ALDE.

Contactat de cotidianul Zi de Zi, deputatul Doru Oprişcan a avut amabilitatea să ne răspundă la două întrebări referitoare la trecerea domniei sale în grupul parlamentar al ALDE.

Reporter: Ce v-a determinat să decideţi să activaţi în grupul parlamentar ALDE?

Doru Oprişcan: E greu să lucrezi în Parlament, să activezi în Parlament de unul singur, şi atunci, pentru că am părăsit grupul liberal mi-am căutat un grup în care să îmi pot spune o părere, să îmi pot spune o idee, să câştig încrederea şi susţinerea colegilor, dacă doresc să promovez ceva. Şi atunci, cel mai apropiat de crezul meu am considerat că este grupul ALDE, de sorginte liberală, ceea ce m-a determinat să mă înscriu în acest grup.

Rep.: V-aţi înscris ca membru în Organizaţia ALDE Mureş?

D.O.: Nu, nu m-am în nicio organizaţie ALDE. Deocamdată, rămân independent, însă activitatea parlamentară o exercit alături de cei din grupul ALDE. Acolo sunt cel puţin doi colegi cu care mă ştiu de foarte mult timp şi cu care m-am înţeles foarte bine tot timpul, Andrei Gerea şi Varujan Vosganian, şi în urma discuţiilor cu ei am luat această decizie.

A consemnat Alex TOTH

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Superliga Mureș: S-a desfășurat o nouă etapă la minifotbal

Distribuie Marți, 26 martie, s-a desfășurat cea de-a 17-a etapă din Superliga Mureșeană de minifotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.