Oaspeţi germani de seamă, la UMF Târgu-Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 281 Vizualizări

Oaspeţi germani de seamă, la UMF Târgu-Mureş

Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, Excelența Sa, Hans E. Tischler, și directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană, Sebastian Metz, s-au aflat joi, 7 iunie, în vizită la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș.

Potrivit Blogului UMF Târgu-Mureş, este pentru a doua oară în acest an când șeful Consulatului German vizitează UMF Târgu-Mureş, iar discuțiile purtate s-au axat pe extinderea relațiilor de cooperare între UMF Târgu-Mureș și universități din Germania, dezvoltarea de parteneriate ale universității noastre cu companii din domeniul ingineriei medicale, farmaceutic și de tehnologie medicală din Germania, precum și pe întărirea relațiilor cu mediul academic și mediul privat german.
„Prorectorul UMF Târgu-Mureș, prof. dr. Angela Borda, le-a prezentat invitaților obiectivele strategice ale Universității și principalele preocupări. În privința vizibilității internaționale, s-a adus în discuție excelenta colaborare a Universității noastre cu studenții și cercetătorii din Germania. În prezent, la UMF Târgu-Mureș studiază 169 de studenți germani, iar anul acesta au fost admiși 133 de candidați din Germania prin intermediul „early admission”, un sistem de admitere pentru studenții internaționali, unic la nivel național, care funcționează cu succes la UMF Târgu-Mureș de trei ani“, se precizează pe Blogul UMF Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE