Home / Administratie / Armata recrutează candidaţi pentru 1.210 posturi de soldat/ gradat profesionist!

Armata recrutează candidaţi pentru 1.210 posturi de soldat/ gradat profesionist!

Distribuie

Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş, aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că până în data de 19 iulie 2018 are loc o activitate de recrutare a candidaţilor pentru posturile vacante de soldat/ gradat profesionist cuprinse în Planul de recrutare pentru anul 2018.

Potrivit informaţiilor furnizate de comandantul Centrului Militar Judeţean Mureş, col. Daniel Deaconescu, la nivel naţional sunt disponibile 1.210 posturi, din care 5 revin armei „Auto”, în Târgu-Mureş.

„Eliberarea adeverinţelor necesare examinării medicale se face la Spitalul Militar până în data de 15 iunie 2018. Informaţii suplimentare privind criteriile de recrutare, conţinutul dosarului de candidat, probele de selecţie eliminatorii, precum şi normele de organizare şi desfăşurare a repartizării pe posturi se pot obţine la Biroul Informare Recrutare, cu sediul la Centrul Militar Judeţean Mureş, Târgu-Mureş, strada Mihai Eminescu nr. 29, telefon 0265-250.642, 0265-217.751, e-mail cmj.mures@gmail.com, recrutare_mures@mapn.ro.

(Redacţia)

 

 

De asemenea, verificati

Impact între o autoutilitară și un autoturism, în Albești

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină marți, 16 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.